Відбувся 12 черговий з’їзд ВГО «Асоціація суддів України»

ja_logo

18 грудня 2015 року

відбувся 12 черговий з’їзд ВГО «Асоціація суддів України»

З’їздом затверджено порядок денний

  1. Звіт Президента Асоціації суддів України Євтушенко Олени Іванівни за період з жовтня 2013 року по грудень 2015 року.
  2. Звіт ревізійної комісії (бухгалтера АСУ)
  3. Обрання Президента Асоціації суддів України на новий термін.
  4. Обговорення та затвердження запропонованого Президентом АСУ плану роботи Асоціації суддів України на наступний період.
  5. Обговорення питання щодо членських внесків.

В своїй доповіді президент Асоціації суддів України Євтушенко О.І доповіла про проведену асоціацією роботу, зокрема,  про участь суддів асоціації в міжнародних з’їздах в 2014 та 2015 роках, звернення з відповідними листами до міжнародної асоціації щодо положення в Україні та викликах громадськості та органів влади України до судової гілки влади та про прийняті резолюції щодо цих звернень відносно України.

Асоціацією також проводилась певна робота для підвищення кваліфікації суддів України. В грудні 2013 року було проведено 2 семінари щодо новел кримінально процесуального законодавства –  робота слідчого судді та європейські стандарти. В 2015 році асоціація отримала грант, ставши переможцем в конкурсі проектів USAID «Справедливе правосуддя». В рамках проекту  було заплановано проведення міжнародних конференцій за участі суддів країн Європи й України та проведення «круглих столів» за участі суддів та представників законодавчої та виконавчої гілки влади.

Вказана програма успішно виконується та закінчується в лютому 2016 року. В рамках цього проекту та за фінансової підтримки проекту USAID «Справедливе правосуддя» проведено три міжнародні конференції та три круглих столи; заплановано проведення круглих столів в період січень-лютий 2016 року. При проведенні конференцій судді отримують відповідну літературу, що має велику практичну цінність.

За звітний період члени асоціації підтримували дружні зв’язки з асоціаціями різних країн. В рамках існуючого меморандуму колишніх країн СНД членами Асоціації відвідано такі країни: Вірменія, Литва, Грузія, Азербайджан, Молдова, де прийнято участь у різних заходах – конференціях, семінарах.

Делегатами з’їзду робота асоціації визнана задовільною.

Звіт ревізійної комісії (бухгалтера АСУ)

З’їздом також заслуханий звіт Голови ревізійної комісії Асоціації суддів України Журавель В.І. та звіт бухгалтера Асоціації Швець Л.В.

Результати звіту прийняті делегатами з’їзду.

Обрання Президента Асоціації суддів України на новий термін.

З’їздом обрано лічильну комісію та за наслідками таємного голосування президентом Асоціації суддів України більшістю голосів обрано Євтушенко О.І.

Затвердження плану роботи Асоціації суддів України на наступний період.

Президент Асоціації суддів України Євтушенко О.І звернулась до делегатів з’їзду Асоціації суддів України та запропонувала план роботи АСУ на наступний рік. Це закінчення проекту USAID «Справедливе правосуддя» в 2016 році та спільний проект з Німецьким фондом підтримки правосуддя на 2016 рік, участь в міжнародних з’їздах та меморандумі країн СНД, підтримка дружніх стосунків та відрядження до країн на запрошення асоціацій Литви та Азербайджану весною 2016 року.

Делегатами з’їзду АСУ одноголосно затверджено (шляхом голосування) план роботи на наступний рік.

Обговорення питання щодо сплати членами АСУ членських внесків.

Делегати з’їзду одноголосно прийняли рішення та встановили розмір членських внесків з 1 січня 2016 року від 1500 гривень на рік (за виключення членів асоціації суддів Донецької області розмір менше 600 гривень на рік).

Фотоматеріали з’їзду:

IMG_2818 IMG_2817 IMG_2815 IMG_2816 IMG_2831 IMG_2822 IMG_2827 IMG_2825 IMG_2838 IMG_2847 IMG_2841 IMG_2842

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>