Семінар, м. Дніпро, 9 грудня 2016 року

logo.4

Прес – анонс

Всеукраїнська громадська огрганізація «Асоціація суддів України» спільно з Німецьким Фондом міжнародного правового співробітництва (IRZ) 09 грудня 2016 року проводить семінар на тему: «Застосування судами України Нью-Йоркської Конвенції 1958 року про визнання та виконання іноземних арбітражних рішень у судовій практиці».

Реєстрація учасників семінару: 9 грудня 2016 року о 9.30

До участі у роботі семінару запрошені: судді Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ, судді апеляційних та районних судів м. Києва, Дніпра, Львова, Донецька, Черкаської області, представники Національної школи суддів України та науковці.
Метою семінару є обговорення застосування судами України Нью-Йоркської Конвенції 1958 року про визнання та виконання іноземних арбітражних рішень та проблеми судової практики з розгляду таких справ. Європейська практика.
Організатори семінару – Асоціація суддів України, Німецький Фонд міжнародного правового співробітництва (IRZ) та Національна школа суддів України.
Запланована кількість учасників семінару – 50 осіб.
Робоча мова – українська, німецька.
Місце проведення: Гранд-хол готелю «Заграва», м. Дніпро, вул. Дарницька, 11-А.
Семінар проводиться за фінансової та технічної підтримки Німецького Фонду міжнародного правового співробітництва (IRZ)
По закінченню семінару видається сертифікат.
Контакти: email: vnsa1@ukr.net ; тел.: (067)755-11-63

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>