Круглий стіл на тему: «Обговорення проектів процесуальних кодексів ГПК, КАСУ та ЦПК

logo1

Прес-анонс

 Всеукраїнська громадська організація «Асоціація суддів України» 20 квітня 2017 року в приміщенні Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ, м. Київ, Повітрофлотський проспект 28, проведе круглий стіл на тему: «Обговорення проектів процесуальних кодексів ГПК, КАСУ та ЦПК». Початок роботи о 10.00.
У роботі круглого столу запланована участь: народних депутатів України Голуба Владислава Володимировича та Карпунцова Валерія Віталійовича, суддів Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ, суддів Вищого господарського суду України, суддів апеляційних та районних судів м. Києва та Київської області, суддів Київського окружного адміністративного суду.
Загальна кількість учасників круглого столу 30 осіб.
Для узагальнення пропозицій та зауважень проектів процесуальних кодексів ГПК, КАСУ та ЦПК, які надходять від суддівської спільноти створена робоча група, завершення роботи якої передбачається до 28 квітня 2017 року.
Звертаємо Вашу увагу, що проекти процесуальних кодексів ГПК, КАСУ та ЦПК розміщені на сайті Верховної ради:
http://alo-advokat.com.ua/kodeksy/Proekt_CPK_100317.pdf
http://alo-advokat.com.ua/kodeksy/Proekt_KAS_100317.pdf
http://alo-advokat.com.ua/kodeksy/Proekt_GPK_100317.pdf
Просимо надсилати свої пропозиції та зауваження до проектів змін нових процесуальних кодексів на електронну адресу Асоціації суддів України vnsa1@ukr.net , з поміткою «Для робочої групи круглого столу».

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>