30 червня 2015 року в приміщенні Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних та кримінальних справ відбулося засідання «Круглого столу» на тему: «Роль судової гілки влади у законодавчому процесі (зміни до діючих законів ЦПК та КПК)»

В рамках проекту ВГО «Асоціація суддів України» та проекту USAID «Справедливе правосуддя» «Розробка та імплементація національних стандартів незалежності суддів України на основі міжнародних та європейських стандартів і досвіду судових систем світу» 30 червня 2015 року в приміщенні Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних та кримінальних справ відбулося засідання «Круглого столу» на тему: «Роль судової гілки влади у законодавчому процесі (зміни до діючих законів ЦПК та КПК)».

В засіданні «Круглого столу» прийняли участь народні депутати України, судді Вищого спеціалізовного суду України з розгляду цивільних та кримінальних справ, судді Апеляційного суду м. Києва, судді Апеляційного суду Київської обл., судді районних судів м. Києва.

Організатор «Круглого столу» – Асоціація суддів України за фінансової підтримки проекту USAID «Справедливе правосуддя».

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>