Підвищення кваліфікації

Терміново!

Підвищення кваліфікації

Асоціація суддів України інформує суддів про можливість підвищення кваліфікації у міжнародному університеті м. Вісмар (Німеччина).

 Міжнародний курс з підвищення кваліфікації адвокатів, суддів, правозахисників (цивільне, кримінальне право та медіація); робоча мова: російська, англійська; період з 9 – 15 жовтня 2017 року. Учасники отримають сертифікат про проходження курсу та міжнародний сертифікат медіатора.

Курс – 5 днів, заняття проводяться з 9.00 до 14.00 год. Загальний термін навчання – 24 аудиторних години і 10 годин самостійної навчальної роботи. Після занять передбачені зустрічі з професорсько-викладацьким складом університету, відвідання судових засідань та екскурсійні поїздки в м. Гамбург та Бремен.

Учасникам курсів, які не мають закордонного біометричного паспорту, або за необхідністю, буде надано запрошення від університету.

          Вартість навчання становить – 16 000 грн.

          Проїзд до м. Вісмар ( Німеччина) за власний кошт.

Проживання – комфортабельний гуртожиток міжнародного університету: 8 днів – 150Є (за особистим бажанням можливо проживання в готелі).

Харчування – їдальня університету: сніданок та обід – 10Є.

Пропонуємо усім бажаючим прийняти участь в курсах підвищення кваліфікації в міжнародному університеті м. Вісмар (Німеччина) просимо повідомити до 19.09 2017 року секретаріат Асоціації суддів України (контакти: vnsa1@ukr.net або за тел. 067-755-11-63).

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>