Міжнародна конференція «Соціальне забезпечення суддів» та зустріч учасників Меморандуму про взаємодію з питань багатосторонньої співпраці між асоціаціями суддів Вірменії, Грузії, Казахстану, Польщі, України, Естонії та Молдови.

logot_1e-mail: vnsa1@ukr.net

6-7 грудня 2018 року у м. Астана (Казахстан) відбулася Міжнародна конференція на тему: «Соціальне забезпечення суддів» та зустріч учасників Меморандуму про взаємодію з питань багатосторонньої співпраці між асоціаціями суддів Вірменії, Грузії, Казахстану, Польщі, Німеччини, України, Естонії, Литви та Молдови. Від Асоціації суддів України у роботі конференції прийняли участь: Президент Асоціації суддів України, суддя Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Євтушенко Олена Іванівна та суддя Франківського районного суду м. Львова Мартинишин Марія Олексіївна.

Офіційне відкриття конференції відбулося 6 грудня 2018 року. З промовою виступили: Голова Союзу суддів Республіки Казахстан М.Алібеков, Голова Верховного суду Республіки Казахстан Ж.Асанов, Голова Конституційної Ради Республіки Казахстан К.Мамі, Голова секретаріату Асоціації суддів країн, підписавших Меморандум співпраці Вахтанг Тордіа.

Президент Асоціації суддів України Євтушенко Олена Іванівна виступила з промовою на тему: «Соціальний захист суддів в Україні».

Основна тема, яка обговорювалась на конференції — це незалежність правосуддя та соціальне забезпечення суддів.

Ціль Меморандуму — поглиблення співробітництва між національними асоціаціями суддів.

Участь у таких міжнародних конференціях, має велике значення, тому що поглиблює обізнаність суддів з міжнародними нормами забезпечення суддів, посилює взаємодію та спілкування між суддями різних країн.

Президент Асоціації суддів України

ЄВТУШЕНКО Олена Іванівна

f01_astana

f02_astana

f03_astana

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>