Міжнародна науково-практична конференція на тему «Адміністративне правосуддя як інструмент правової держави»

25-26 червня  2015 року відбулася Міжнародна науково-практична конференція на тему «Адміністративне правосуддя як інструмент правової держави», яка проходила в м. Кишинев (Молдова).

В ході конференції розглядались питання щодо застосування судами Молдови, України, Німеччини, Естонії, Латвії, Румунії, Вірменії, Грузії, Казахстану норм  адміністративного права.

Із доповідями виступали судді Молдови, України, Німеччини, Естонії, Латвії, Румунії, Вірменії, Грузії, Казахстану.

Від України в заході взяли участь судді   Вищого Спеціалізованого суду України  з розгляду цивільних і кримінальних справ  ЄВТУШЕНКО О. І., КАФІДОВА О.В. та суддя адміністративного суду Київської області ЖУРАВЕЛЬ В.О., який виступив з доповіддю.

26 червня 2015 року в Кишиневі відбулася щорічна зустріч учасників меморандуму представників країн Європи, які обговорили питання співпраці та подальшого співробітництва. Участь у меморандумі  від України взяла суддя Вищого Спеціалізованого суду України  з розгляду цивільних і кримінальних справ, президент асоціації суддів України Євтушенко О.І.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>