29-30 жовтня в м. Львові відбудеться семінар на тему «Застосування судами України Нью-Йоркської конвенції 1958 року та міжнародні стандарти»

usaid_uaj

Прес-анонс семінару в м. Львові 29-30 жовтня 2015р.

 

В рамках проекту ВГО «Асоціація суддів України» та USAID «Справедливе правосуддя» «Розробка та імплементація національних стандартів незалежності суддів України на основі міжнародних та європейських стандартів і досвіду судових систем світу» в м. Львові 29-30 жовтня відбудеться семінар на тему «Застосування судами України Нью-Йоркської конвенції 1958 року та міжнародні стандарти».

 

Початок заходу о 9.30 (реєстрація учасників з 9.00).

 

В семінарі приймуть участь  судді Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних та кримінальних справ, судді Апеляційного суду Львівської обл. та судді інших регіонів України, судді Європейської асоціації суддів, зокрема, суддя з США та суддя з Азербайджану.

 

Організатор семінару – Асоціація суддів України за фінансової підтримки проекту USAID «Справедливе правосуддя». Грантовий проект реалізується в період з червня 2015 року по лютий 2016 року за підтримки Проекту Агенства США з міжнародного розвитку USAID «Справедливе правосуддя».

 

Якість та ефективність судочинства залежить насамперед від належного процесуального законодавства та норм із принципових аспектів процесу в цивільних та кримінальних справах. Розробка проектів таких положень має включати також і обговорення цих проектів із суддями. Необхідно, щоб процесуальні норми регулярно підлягали оцінці та оновленню за потребою, а представники судової влади залучались до цієї роботи. Конструктивні відносини між усіма гілками влади покращать якість та ефективність здійснення судочинства. Вони також допоможуть у задоволенні потреб суспільства.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>